Kod Promosi Foodpanda Bulan Oktober 2021

Berita baik buat anda! foodpanda Malaysia memberikan tawaran hebat untuk anda sepanjang bulan Oktober ini.

Baucer ini diberikan tepat pada masanya, di mana ia membolehkan pengguna menikmati penjimatan yang lebih besar apabila mereka menjamu selera dan membeli-belah di aplikasi foodpanda untuk barangan runcit dan sebagainya.

Beberapa kod baucer yang boleh digunakan oleh pengguna sama ada untuk perkhidmatan penghantaran makanan dan perkhidmatan lain yang terdapat di aplikasi foodpanda boleh didapati dibawah:

Penghantaran makanan

  • Mencari makanan yang diidamkan? Bermula daripada 5 hingga 31 Oktober 2021, gunakan kod baucer TAPTAPEAT untuk menikmati potongan sebanyak RM8 apabila anda membelanjakan minimum RM25. Terhad kepada empat penebusan bagi setiap pelanggan.
  • Bermula daripada 10 hingga 19 Oktober 2021, nikmati potongan sebanyak 40% (maksimum potongan sebanyak RM12) dan potongan sebanyak RM30 daripada vendor-vendor terpilih dengan hanya menaip PESTAPANDA.
  • Sekiranya anda mencari lebih pilihan untuk seleksi makanan yang lazat di foodpanda, nikmati potongan sebanyak 50%(maksimum potongan RM12.50) dengan nilai pesanan minimum RM25 daripada 25 hingga 31 Oktober 2021 dengan kod baucer PANDASTARS.

Perkhidmatan pengambilan

  • Daripada 1 hingga 31 Oktober 2021, dapatkan potongan sebanyak 40% (potongan maksimum RM5) dengan nilai pesanan minimum RM10 apabila anda menggunakan kod baucer SKIPTHEQ. Terhad kepada empat penebusan bagi setiap pelanggan.

Rangkaian kedai

  • Dapatkan pesanan anda daripada rangkaian kedai foodpanda dan masukkan kod baucer TAPTAPSHOPS untuk mendapat potongan sebanyak 30% (maksimum potongan sebanyak RM8) dengan nilai pesanan minimum RM25 dari 7 hingga 31 Oktober 2021. Terhad kepada empat penebusan bagi setiap pelanggan.

pandamart

  • Kehabisan bahan masakan ketika sedang memasak makanan kegemaran anda? Tunggu apa lagi? Buat pesanan anda di pandamart dan dapatkan potongan sebanyak 35% (maksimum potongan RM9) apabila anda membeli barangan dengan nilai minimum RM25 dengan kod baucar 35OFFMART. Terhad kepada lapan penebusan bagi setiap pelanggan.

Restoran-restoran baharu

  • Dapatkan makanan dari Jjang Chikin dan nikmati potongan sebanyak 40% (maksimum potongan RM8) apabila anda membeli makanan dengan nilai pesanan minimum RM20. Apa yang lagi menarik ialah tawaran ini berlangsung selama 7 hari seminggu sepanjang bulan Oktober.

Tempah pesanan anda sekarang di foodpanda! Untuk maklumat lanjut mengenai kod promosi Oktober, sila layari https://www.foodpanda.my/contents/deals.

Print Friendly, PDF & Email
Langgan Newsletter Kami
Jom dapatkan notifikasi artikel-artikel terbaru kami terus ke email anda!

0 0 votes
Rating Artikel
Subscribe
Notify of
guest

0 Komen
Inline Feedbacks
View all comments